تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه پنیر موزارلا ۱/۲پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چایخوری جعفری خرد شده کمی به دلخواه آرد و نمک را با هم مخلوط و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میگذاریم. شیر ولرم و تخم مرغ و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم. سپس مخلوط آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. پنیر رنده شده و جعفری را به نیز مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم و ۲/۳ از قالب رو با مواد پر میکنیم یا میتونید ۱/۳ قالب رو با مواد پر کنید و بعد مقداری پنیر بریزید و مجددا با مواد پر کنید تا وسط نون پنیر باشه و مغزدار. سپس قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. 💐نوش جان @mivhe71