🍲 جو درسته را از شب قبل خیس کردم و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید ‎وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست ‎وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید ‎و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود. ‎ ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و  @mivhe71