#دسر_عربی
شیر ۲لیوان
کرم کارامل ۱بسته
قهوه ١ غ ق
نسکافه ۱ ق غ پر
پودر قند ٣ ق غ
پودرژلاتین ۱نیم ق غ
اب سرد۱هشتم لیوان
خامه دو ق غ
بیسکوییت پتی بور شکلاتی ٢٠ عدد
ابتدا شير ، كرم كارامل ، نسكافه و قهوه را روي حرارت غير مستقيم بذاريد تا شير گرم بشه
از روي حرارت برداشته و بيسكوييت و خامه و پودرقند را اضافه كنيد
پودر ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد و به باقي مواد اضافه كنيد و با گوشت كوب يا بلندر هم بزنيد ، از صافي رد كنيد و داخل قالب بريزيد تا ٥ ساعت داخل يخچال ببندد.