شیر ۲لیوان  کرم کارامل ۱بسته  قهوه ١ غ ق نسکافه ۱ ق غ پر  پودر قند ٣ ق غ پودرژلاتین ۱نیم ق غ اب سرد۱هشتم لیوان خامه دو ق غ بیسکوییت پتی بور شکلاتی ٢٠ عدد ابتدا شير ، كرم كارامل ، نسكافه و قهوه را روي حرارت غير مستقيم بذاريد تا شير گرم بشه  از روي حرارت برداشته و بيسكوييت و خامه و پودرقند را اضافه كنيد  پودر ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد و به باقي مواد اضافه كنيد و با گوشت كوب يا بلندر هم بزنيد ، از صافي رد كنيد و داخل قالب بريزيد تا ٥ ساعت داخل يخچال ببندد.