لیموناد خونگی
۱۰ عدد لیموترش ( یک کیلو و ۲۶۰ گرم)
۵-۶ لیوان شکر
لیمو ها را به خوبی بشویید. نازک و کوچیک قطعه قطعه کنید. در یک ظرف بزرگ یک لایه لیمو یک لایه شکر بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با دست خوب ورز دهید ( تا قسمت گوشتی لیموها جدا شده و با شکر کاملا مخلوط شود) حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه انگشتاتون کار میکنه بعد از این مرحله در ظرف رو ببنید و حداقل ۲ روز استراحت بدین. توجه کنید که این مواد رو در یخچال نگذارید، آنها رو در یک قسمت خنک خونه تون نگهداری کنید. در طول این دو روز هر از گاهی لیموها رو هم بزنید بعد از دو روز این مواد را از صافی رد کنید به طوری که هسته و پوست لیمو ها از صافی رد نشود. سپس در بطری شیشه ای پر کنید و در یخچال نگهداری کنید. در هنگام مصرف دو الی سه بند انگشت از این شربت در لیوان ریخته و بقیه ی لیوان را با آب پر کنید و میل کنید.
@mivhe71