🍨🍨 400 گرم شیرعسل 100 میلی لیتر شیر 300 میلی لیتر خامه پرچرب 4 قاشق چایخوری نسکافه ✍طرزتهیه: شیر را گرم کنین و نسکافه رو داخلش حل کنید، خامه و شیرعسل رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد 1 ساعت بزارین فریزر، بعد از فریزر دربیارین و اونقدر با همزن بزنین تا سفت بشه، بعد بازم بزارین فریزر، 1 ساعت و دوباره دربیارین و هم بزنیناین کارو اونقدر انجام بدین تا به بافت دلخواه برسید.بعد داخل ظرف دربسته بزارین فریزر و چند دقیقه قبل از سرو، از فریزر دربیارین اگه ماشین بستنی ساز دارین،بعد از اولین درآوردن از فریزر، بریزین داخلش و طبق دستورالعمل روی دستگاه بستنی درست کنین برای بستنی وانیلی، وانیل و برای کاکائویی، 4 قاشق چایخوری پودر کاکائو بزنین، یا بیشتر. @mivhe71