من چهار لیوان شیر رو با مخمر مخلوط کردم به ازای هر لیوان دو قاشق چایخوری البته شیر ولرم باشه تا بعد از چند دقیقه عمل بیاد واما بعد داخل لگن دو تخم مرغ و یک سفیده ریختم یک زرده برای رومال بماند که با یک قاشق شیر و کمی زعفران خیلی کم اندکی😂 خب عزیزم من سفیده ها رو جدا با قاشق زدم کف کرد ریختم داخل لگن روغن مایع یک لیوان سرخالی زردچوبه مقداری نمک یک قاشق غذاخوری رازیانه و سیاه دانه و زیره سبز و سیاه به اندازه نیاز و مقداری شوید خشک بعد شیر که به عمل آمده مخلوط مواد کردم وارد هم دوازده لیوان معادل یک کیلو ونیم ریختم البته کم کم وپیوسته تا خمیری یکدست بشه بعد روش سلفون کشیدنم و روش پتو انداختم به مدت یک ساعت و ربع خمیر که پف کرد و ور آمد به اندازه یک مشت چونه کردم گذاشتم داخل سینی بعد کمی فشار دادم تا تخت شد و روش رومال و کنجد زدم دما همون دمای کیک 😉☺️ @shirini71