بيسکوئيت پتی‌بور پودر شده 1.5 لیوان پودر نارگیل 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 لیوان کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری خامه 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) کره و خامه را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید باقی مواد را اضافه کرده و ورز بدید. توپک های ریزی درست کنید و درون سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید. تا در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 و 12 دقیقه بپزد. وقتی خنک شد درون فریزر بذارید تا کمی منجمد شود. 180 گرم شکلات تلخ یا شیری را ذوب کنید. توپک ها را درون شکلات بغلتانید و روی سینی ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار بدید. 30 دقیقه درون یخچال بذارید و دلخواه تزئین کنید. @shirini71 @mivhe71