✨چهار شنبه ها✨ 🥘🍱🥛☕️🍡مطبخ خانه مرکزی 👩‍🍳خواص کشک : 👌کشک از خواص شیر برخوردار است و دارای مواد معدنی: کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین ب3 است و مواد قندی در آن موجود نیست و برای لاغری میتواند مفید باشد چون قبل از غذا اشتها را کاهش میدهد. کشک میتواند کمی از پروتئین بدن را تامین کند. پروتئین باعث حفظ و تولید بافت های بدن میشود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند و حتی در مواردی به مادران باردار خوردن کشک توصیه می شود. از جمله غذاهای محلی استان مرکزی غذای کال جوش( کله جوش) است که ماده اصلی آن کشک است و چون طب کشک سرد است با گرمیجات مثل: نعنا، مغز گردو، پیاز،زردچوبه فلفل طبخ می‌شود. این غذای لذیذ معمولا در فصل سرما استفاده می شود و حتما سعی کنید از کشک خشک استفاده کنید چون آلودگی آن کمتر از کشک مایع است. و مواظب باشید در مصرف کشک زیاده روی نکنید چون ممکن است باعث سفت شدن روده شود یا حساسیت پوستی ایجاد کند و یا ph خون رآ کاهش دهد و تاثیر منفی در بدن بگذارد. (کی آشپز) ✍تدوین :خانم ز.محمدی ✨✨✨✨✨✨✨✨ مجموعه فرهنگی تخصصی زندگی مطهر ویژه مباحث زنان و خانواده @moasesehzendegimotahar https://ble.ir/moasesehzendegimotahar