⁉️ متن شبهه 👇👇👇
*داستانی آموزنده و قابل تعمق از عطاملک جوینی*
عطاملک جوینی با نثری زیبا و تاثیر گذار، ناقل حکایتی از تسخیر بخارا به دست چنگیزخان است که موی بر تن آدمی راست می کند. .....
در این میان یکی از سادات، که از این نادیده ها در عجب شده بود، از خردمندی پرسید:
«مولانا این چه حالست؟»
خردمند پاسخ داد:
«خاموش باش، باد بی نیازی خداوند است که می وزد»! ....
«احتمالا سخن بدین معنا هم هست که خداوند نه به این جماعت علما و سادات و قضات و ائمه نیاز دارد و نه به قرآن ها که در صندوق ها بود».
اگر روحانیت،
به عنوان واسطه ی خدا و انسان نباشد، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟؟؟
آیا اساسا انسان برای ارتباط با خدا، احتیاح به دلال دارد ؟؟؟
روحانیت در 40 سال اخیر که بر اریکه ی قدرت مطلق نشسته و همه ی ارکان تبلیغی و پول و سرمایه و ... در اختیار داشته، چه دستاوردی برای ایرانیان داشته است ؟؟؟
آیا اخلاق ایرانیان بهتر از قبل شده است ؟
آیا فقر و فحشا و بزه و بیکاری کمتر از قبل شده است ؟؟؟
آیا فساد و غارت منابع ملی کمتر شده است ؟؟؟
آیا روحانیت به سبک پیشوایان و امامان خود، ساده زیست و بی رغبت به حکومت و حکمرانی و قدرت و ثروت بوده است ؟؟؟ .......
به راستی اگر آنان نباشند ، چه اتفاقی برای مردمان می افتد ؟؟؟
چندی است که تمامی حوزه ها و زیارتگاهها و مراسم عبادی و ... مرتبط با روحانیت بسته شده، چه کسی کمبود آن را حس کرده است ؟؟؟
چرا ادعاهای آنان و درس های 1400 ساله شان کارساز نیست ؟؟؟
مقایسه کنید با اینکه اگر امروز ما فقط پرستاران را نداشتیم، چه می شد ؟؟؟
(شبهه خلاصه شده است)
✅ پاسخ شبهه 👇👇👇
1⃣ هیچگاه نه روحانیت شیعه خود را واسطه مردم و خدا میداند و نه مردم چنین تصوری دارند، بله در مسیحیت چنین دیدگاهی نسبت به پاپ و کشیشان وجود دارد. نویسندگان اینگونه متون هم به دلیل ذهن غربگرا، و تقلید چشم بسته از سخنان روشنفکران غربی، توجه ندارند که اینگونه وصله ها به اسلام و اعتقادات اسلامی نمیچسبد. نظیر این تکرار طوطیوار در بسیاری موارد دیگر مانند رابطه علم و دین و... نیز دیده میشود.
2⃣ واضح است که عشق به غرب، فرد را کور میکند و همهی پیشرفتهای علمی و معنوی و فنآوری را نمیبیند. در همین قضیه کرونا و قبلتر از آن در قضایای سیل و زلزله، مگر جوانان غیور ایرانی را ندید کن چگونه از زندگی راحت چشم بسته و عاشقانه به مردم خدمت کردند، اگر اینها پیشرفت اخلاقی نیست، پس چیست؟ تولید سریع کیتهای شناسایی کووید ۱۹ نیز نمونهی اخیر پیشرفتهای علمی دانشمندان جوان و مسلمان ماست.
3⃣ همچنین طبیعی است که نفوذ معنوی (و بعضاً فیزیکی) در منطقه و حتی دوردست ها نبیند. بیش از هزار مجلس چند هزار نفری برای بزرگداشت شهید سلیمانی برگزار میشود در کشور هندوستان، تنها گوشهای از آبروی ملت ایران است. نظیر آن در کجا دیده می شود؟
4⃣ در مورد نقش دعا و توسل هم که بارها گفته شده که از نظر اسلام این امور جایگزین روش های علمی و طبیعی نیست. رابطه دعا و توسل با تلاشهای انسانی در این جملهی معروف خلاصه میشود که «از تو حرکت، از خدا برکت»
5⃣ ایجاد تقابل بین جامعه روحانیت و جامعه پزشکی و پرستاری، از ترفندهای نخنما شدهی مخالفان دین و اعتقادات مردم است. بدیهی است که در یک جامعهی دینی، مردم مشکلات و سوالات دینی پیدا میکنند و با توجه به تخصصی شدن علوم، لزوم گروهی که مطالعات تخصصی دینی را پشت سر گذاشته و پاسخگوی نیازها و سوالات جامعه باشند، کاملا عقلی و ضروری است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2