برای از بین بردن این انگل ها باید سبزی که می خواهید مصرف کنید ابتدا آب نزده بگیرید بعد هیچ کدوم از اجزاء سبزی ( نعنا/ ریحان سبز / ریحان قرمز / جعفری / شاهی / پیازچه و تربچه / مرزه/ ترخون / تره و ... ) به صورت سالم نه گندیده و پلاسیده باشد و نه زرد باشد و خشک شده کاملا سالم و تازه در یک ظرفی دونه دونه پاک می کنید تره را دست می کشید که خاک و گل داخلش بسته نماند به تربچه هر چی چسبیده بود رو جدا می کنید و ریحان و نعنا و ترخون ومرزه و خرفه و هرنوع را دقت کنید برگ را از ساقه جدا نکنید و کم کم پاک کنید وقتی که دستتان وارد شد به روش این انگل زدایی سرعتی از یک دقیقه پاک قبل از شستن طول نمیکشد بعد از این که سالم گذاشتید توی ظرف مثل یک کاسه بزرگ بعد اب را به اندازه دم موشی روی آن باز می کنید وقتی که خوب سر ظرف را اب گرفت خیلی آرام سبزی ها را بیرون می آورید و بعد از این که اب ته آلودگی ته ظرف جمع شده را دیدین متوجه می شوید که ظرف سبزی پرآب رو نباید تکون بدهید تا خوب ریزه های کود و گل و... ته ظرف می ماند بعد سبزی را ارام برمیدارید و آب ظرف را میریزید و بعد 8 بار باید سبزی اب کشیده شود و این شستن نیازی اصلا به هیچ گونه مواد شوینده و سرکه و... ندارد بعد از شستشوی کامل دوباره شروع به پاک کردن و چیدن در سبد میکنید و سر سفره میگذارید.
https://eitaa.com/modafezist