♦️دنبلان کیفیت هورمونی ندارد/چرا نباید خوئک و خوش‌گوشت خورد؟ محمد احمدی، رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران: 🔹میکروب بروسلا یا همان عامل تب مالت در دنبلان گوسفند متمرکز می‌شود و می‌تواند فرد را به این بیماری مبتلا کند. 🔹در صورتی که مراحل پاکیزه‌سازی روده یا کباب کردن خوش‌گوشت به خوبی انجام نشود، چنانچه این میکروب‌ها به بدن انسان راه یابند، موجب مسمومیت‌ها یا عفونت‌های غذایی می‌شوند. 🔹چربی و کلسترول خوش‌گوشت و خوئک بالاست و مصرف آن‌ها برای افرادی که افزایش چربی خون و بیماری‌های قلبی دارند مضر است. 🔹در ایران هیچ کدام از قسمت‌های یاد شده مجوز فروش، انتقال و عرضه به مصرف کننده را ندارند و ممنوع هستند. ضمن اینکه دنبلان علاوه بر ممنوعیت بهداشتی از نظر دین مبین اسلام حرام شمرده می‌شود. 🌐📡@moghavematnews_iran