هدایت شده از آموزش دسر های خوشمزه🍮🍯🥞🍨
3.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دسر اونم با نون تست؟😍 ✅مواد لازم: نون تست سفید یا سبوس ۲۰۰ گرم(حدودا ۶ تکه کوچک) تخم مرغ ۳ عدد شیر عسلی ۴۰۰ گرم شیر ۳۵۰ میلی لیتر (۱ و ۱/۳ پ) نون تست شیرعسلی و شیر و تخم مرغ رو داخل مخلوط بریزید و حسابی میکس کنید داخل قالبی که از قبل با کارمل پوشوندین بریزید رسپی دقیق کارامل داخل کپشن هست و فویل بپیچید و بزارید تو قابلمه و تا نصفه قالب آب بریزید درش رو ببندید حدودا ۱ ساعت بعد حاضره خنک که شد برگردونید برعکس تصورم اصلا بوی تخم مرغ نمیداد و من خیلی لذت بردم. نوش جان. ✅طرز تهیه کارمل: شکر ۱۰۰ گرم آب گرم ۱۰۰ گرم (میتونید از پیمانه هم استفاده کنید میزان شکر و آب برابر باشه) شکر روی حرارت ذوب کنید تابه بزرگ باشه حرارت کم باشه که شکر نسوزه اولش اصلا هم نزنید بعد آب اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید کارامل هایی که سنگی شده باز بشه برای تست کارامل اون رو داخل آب یخ بریزید باید خودش رو بگیره و شل نباشه اگر شل بود بیشتر بجوشونید. ✅اگر بعد از یک ساعت هنوز خیلی شل بود دوباره روشو بپوشونید و داخل قابلمه بزارید. ✅حتما اجازه بدید از حرارت بیوفته و سرد شه بعد برگردونید. اینجا کلی دسر خوشمزه و راحت میسازیم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95 آموزش انواع دسر و ژله و‌نوشیدنی 🍨🍧🍰🧁🎂🍮🍮🍮🥮🍦🍰🍰🎂