❌ عوارض پیتزا ❌
🔻پیتزا جزء غذای غلیظ و دیرهضم است و مواد زایدی که از آن تولید میشود به راحتی میتوانند در کنار هم تجمع کرده و ایجاد
#انسداد در عروق و مجاری و انواع
#سرطان کنند.
🔻
#ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن
#سوسیس و
#کالباس، بیماری های مختلفی را باعث می شوند.
🔻برای تهیه سوسیس و کالباس از ماده خامی به نام
#خمیرمرغ استفاده میشود (پسماندهای پوست، روده و دورریزها و خمیرشده با دستگاه بادر) که طبیعتی سرد دارد و بلغمزاست.
🔻
#خمیر پیتزا چون از آرد نول بدون سبوس تهیه میشود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید
#الکل می کند که می تواند موجب
#چاقی و بیماری
#میگرن و
#کبدچرب شود.
🔻از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری های پوستی، عصبی و
#یبوست است که خود عوارضی مانند بواسیر، بیماری شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و … را به دنبال دارد.
🔻پنیرهای پیتزا در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کشدار پیدا می کنند که
#سودازا می باشند.
🔻همچنین پنیر پیتزا در مجاورت حرارت، تولید نوعی ماده
#سمی میکند که مصرف آن برای سلامت انسان و سیستم گوارش ما بسیار مضر است و تکرار مصرف آن در بلندمدت میتواند باعث ابتلا به بیماری ها و عوارض مختلف شود.
🔻طبق مطالعات صورت گرفته، مصرف انواع پیتزا، پاستا، سس انواع طعم دهنده های صنعتی با افزایش خطر
#سرطان پستان در سنین یائسگی همراه هستند و باعث
#پرمویی_زنان میشود.
🔻و سلامتی زن
#باردار و
#جنین را به خطر میاندازد.❌
🔻پیتزا با پنیر سرد خود در کنار دیگر مواد مانند گوجه و قارچ سرد و تر، گوشت گوساله سرد و سوسیس و کالباس سرد و نان بیسبوس سرد، دستگاه
#گوارش انسان را دچار سرماخوردگی میکند و افراد سردمزاج را وامیدارد که ناگواری های بیشتری را تاب آورند.
🔻پیتزا در کل برای افراد دارای غلبه سودا و یا غلظت خون توصیه نمی شود.❌
موسسه سفیران سلامت مهنا
https://eitaa.com/joinchat/480903184C9c6ccfff82