تدابیر بهار🌸 🌱 کم کردن غذاهای مولد خون، مانند غذاهای گوشتی (انواع کباب ها و حلیم)، شیرینی جات (مانند عسل، شیره انگور، شکر سرخ) 🌸 کم کردن غذاهای با مزاج گرم، تلخ و شور 🌱استفاده از غذاهایی که از نظر کمیت، پرحجم و از نظر انرژی زایی، کم انرژی باشند (اصطلاحاً قلیل الغذا باشند) مانند انواع آش‌ها و سوپ هایی که با سبزیجات و حبوبات با مزاج معتدل یا سرد (ماش، عدس و …) تهیه می‌شود 👈مانند آش جو، آش آبغوره، آش تمر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست 🌸 استفاده از شربت‌های با مزاج مایل به سرد مانند شربت زرشک، شربت غوره، شربت نارنج، شربت آبلیمو، شربت به موسسه سفیران سلامت مهنا https://eitaa.com/joinchat/480903184C9c6ccfff82