💢شاخصه های یک نان خوب و مقوی چیست و بهترین نان ها کدام هستند؟ 🔻مهندس جودکیان مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت: یکی از راههای مراقبت از بدن دقت در نوع تغذیه است و یکی از اقلام غذایی که بیشترین سهم دریافت را طبق هرم غذایی تشکیل می دهد نان و غلات می باشد ، از طرفی ما روزانه بطور گسترده با نان سرو کار داریم بطوریکه جدا نشدنی ترین اقلام در سفره های ما تعریف شده . 🔹نان ها انواع مختلفی دارند و بسته به شیوه پخت و موادی که در پخت آن به‌کار رفته، می‌توانند ارزش بیشتر یا کمتری داشته باشند. انواع نان شامل نان سنگک، بربری ، تافتون ، لواش، انواع نان های محلی، باگت ، نان جو و... می باشد. 🔹وی در ادامه افزودند: در میان نان‌های سنتی، باارزش ترین آنها، نان سنگک است که با آرد سبوس دار پخته می شود و کم ترین دور ریز را دارد و بدلیل وجود سبوس (اگر رنگ آن تیره باشد) اثرات مثبتی بر سلامت دستگاه گوارش دارد. 🔹از نظر ميزان مواد مغذی و برخورداری از ويتامين ها(خصوصا ويتامين های گروه Bو اسيد فوليک ) املاح معدنی و پروتئين های ضروری بدن، بهترين نان، نان سنتی است. 🔹 بعد از نان سنگک، نان های بربری، تافتون و لواش از محبوب‌ترین نان‌ها هستند و در پخت این نان ها نیز از سبوس استفاده می‌شود . 📡 ⚜️ پربیننده ترین رسانه دزفول را دنبال کنید👇 📮ارتباط با ادمین @admin_dezna 📱ایتا دزنا۲۴ https://eitaa.com/dezna 🇮🇷، صدای مردم دزفول🇮🇷