💢شاخصه های یک نان خوب و مقوی چیست و بهترین نان ها کدام هستند؟
🔻مهندس جودکیان مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت: یکی از راههای مراقبت از بدن دقت در نوع تغذیه است و یکی از اقلام غذایی که بیشترین سهم دریافت را طبق هرم غذایی تشکیل می دهد نان و غلات می باشد ، از طرفی ما روزانه بطور گسترده با نان سرو کار داریم بطوریکه جدا نشدنی ترین اقلام در سفره های ما تعریف شده .
🔹نان ها انواع مختلفی دارند و بسته به شیوه پخت و موادی که در پخت آن بهکار رفته، میتوانند ارزش بیشتر یا کمتری داشته باشند. انواع نان شامل نان سنگک، بربری ، تافتون ، لواش، انواع نان های محلی، باگت ، نان جو و... می باشد.
🔹وی در ادامه افزودند: در میان نانهای سنتی، باارزش ترین آنها، نان سنگک است که با آرد سبوس دار پخته می شود و کم ترین دور ریز را دارد و بدلیل وجود سبوس (اگر رنگ آن تیره باشد) اثرات مثبتی بر سلامت دستگاه گوارش دارد.
🔹از نظر ميزان مواد مغذی و برخورداری از ويتامين ها(خصوصا ويتامين های گروه Bو اسيد فوليک ) املاح معدنی و پروتئين های ضروری بدن، بهترين نان، نان سنتی است.
🔹 بعد از نان سنگک، نان های بربری، تافتون و لواش از محبوبترین نانها هستند و در پخت این نان ها نیز از سبوس استفاده میشود .
📡
#اطلاع_رسانی_کنید
⚜️ پربیننده ترین رسانه دزفول را دنبال کنید👇
📮ارتباط با ادمین
@admin_dezna
📱ایتا دزنا۲۴
https://eitaa.com/dezna
🇮🇷
#دزنا24، صدای مردم دزفول🇮🇷