⭕️
تلخ تر از اپیدمی کرونا❗️
🔸بخش دوم
اگر به چهاردهه قبل برگردیم ، پیش از عملکرد سیاست استعماری کاهش جمعیت و تبلیغ نامیمون «مامان، بابا یک بچه کافی است!!» نسلی را خواهیم دید که به رغم ناتوانی در مسائل مادی و علمی به ویژه در حوزه تربیت، فرزندانی با نشاط خودشکوفا، سالم و تندرست تحویل جامعه ی خود داده است.
نسلی که سال های سخت اول انقلاب و بحران های سنگینی همچون، هشت سال جنگ تحمیلی با همه سختی ها و مصائب آن، تحریم و … را با عزم مردانه و همت والا و پولادین پشت سر نهاده است.
اما حرکت، با این فرمان، بالندگی را از آینده ی کشور، خواهد گرفت. متاسفانه به اندازه ای که مسئولین اقتصادی در مقوله ی رشد جمعیت ورود کرده اند، شاهد ورود دستگاههای تصمیمگیری فرهنگی در این بحث نبوده ایم و دریغ و افسوس که با نسلی مواجهیم که گرفتار مشکلات پیش گفته است.
پدر و مادرهایی که با هزینههای هنگفت و در دست داشتن عصای چه کنم، چه کنم، در به در به دنبال مشاور ، روانپزشک و ….می گردند تا مشکلات خود ساخته اما ناخواسته فرزندان دلبند خود را حل کنند، غافل از اینکه حل بخشی از این مشکلات در داشتن فرزندان متعددی بود که خلاء کمبود پدر و مادر (که این دومی هم به دلیل همان تفکر منحط اقتصادی از فرزندان دریغ داشته شد) یا یکی از آنها را تا حد زیادی پر می کرد.
حال که تصمیم گیران اجرایی به ویژه در حوزه اقتصاد به غلط بودن سیاست پیشین خود رسیده اند(اگر جزو آخرین کشورها نباشند) بر متولیان فرهنگی فرض است تا با برشمردن معایب طرح قبل و محاسن بالابردن نرخ رشد (به شکلی که در کل دنیا و به ویژه کشورهای توسعه یافته ای نظیر آلمان، ژاپن، روسیه و … به آن رسیدهاند) آینده کشور را از سیر قهقرایی پیش رو نجات دهند.
▫️پایان
🔰کانال رسمی محسن ریاضی
http://eitaa.com/joinchat/2510356482Cb46f824a51