🇮🇷🍃﷽🍃🇮🇷
👁️📖
احیای واحدهای صنعتی و جهش تولید
🔹شعار سال یک رویکرد و جهتگیری کلی برای همه فعالیتها در سال است و میتوان آن را در سلسلهمراتب مدیریتی مشاهده کرد. جهش تولید را نیز باید در همه حوزهها و عرصهها دنبال کرد. از جمله عرصههای مهم و تأثیرگذار در جهش تولید احیای واحدهای صنعتی راکد است. تعداد طرحهای نیمهتمام صنعتی بیش از ۸۱ هزار واحد است و تعداد زیادی واحد صنعتی راکد در کشور وجود دارد. به گفته وزیر صمت، تعداد واحدهای راکد در دولت سیزدهم ۶ درصد کاهش یافته است. در بیان اهمیت اتمام طرحهای نیمهتمام یا احیای واحدهای صنعتی راکد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔸
۱ـ واحدهای راکد واحدهایی هستند که قبلاً در حال فعالیت بودهاند؛ اما به دلایل گوناگون که دلیل عمده آن مشکلات پولی و مالی است، راکد شدهاند. در بخش عمده این واحدها بدون سرمایهگذاری جدید امکان بازگشت به چرخه تولید وجود دارد. بنابراین، در شرایط امروز کشور ما اولویت جهش تولید احیای این دسته از واحدهاست. به گزارش معاون اجرایی رئیسجمهور، تا کنون بیش از ۸۴۰۰ واحد صنعتی در کشور احیا شده است.
🔹
۲ـ طرحهای نیمهتمام نیز واحدهایی هستند که مطالعات اولیه، اخذ مجوزها و بخشی از سرمایهگذاری انجام شده است. بنابراین، اولویت دوم برای جهش تولید با کمترین میزان سرمایهگذاری، اتمام طرحهای نیمه تمام است. بخش قابل توجهی از این واحدهای نیمه تمام دولتی هستند که میتوان با مشارکت مردم و جذب سرمایههای خرد آنها با سرعت قابل قبولی آنها را وارد چرخه تولید کرد. با توجه به تعداد بسیار بالای واحدهای نیمه تمام و راکد میتوان مدعی شد، احیای آنها میتواند حرکت بزرگی در جهش تولید صورت دهد.
🔸
۳ـ با توجه به اینکه حدود ۷۵ درصد از واحدهای راکد و نیمه تمام واحدهایی هستند که بعد از تکمیل و راهاندازی به نیروی کار زیر ۵۰ نفر نیاز دارند میتوان اینگونه استدلال کرد که بنگاههای اقتصادی مذکور کوچک بوده و اشتغالآفرینی آنها بیشتر است. در شرایطی که کشور از بیکاری رنج میبرد، احداث یا احیای واحدهای اقتصادی کوچک به سرعت بر کاهش بیکاری اثر میگذارد.
🔹
۴ـ اگر جریان احیای واحدهای صنعتی و اتمام طرحهای نیمه تمام با سهامداری و مشارکت مردم صورت گیرد، علاوه بر اینکه موجب پایداری فعالیت اقتصادی در این بخشها میشود، به دلیل توزیع درآمد بین سرمایهگذاران خرد و همچنین کارگران شرکتها، مستقیماً بر رفع مشکلات معیشتی مردم هم تأثیرگذار است.
🔸
۵ـ بسیاری از واحدهای نیمهتمام و راکد میتوانند با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، صرفه اقتصادی بالاتری پیدا کنند و در حقیقت یکی از مجاری ورود شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد جامعه هستند.
🔹سخن پایانی اینکه میتوان گفت، یکی از راهکارهای مهم در تحقق شعار سال تمرکز براحیای واحدهای راکد و همچنین اتمام طرحهای نیمهتمام با مشارکت بخش خصوصی است.
✍🏻
#تحلیلگر_انقلابی
#راوی
✅
#ثامن_ابیک
✅
#بصیرتی_روشنگری
✅
#نهانبینی_سیاسی
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
دنبال کردن کانال طرح ثامن ابیک
@atanaki :ارتباط با ما
@Saba131
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/mohtavaye_tarhe_samen_abyek
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄