#منافقین و
#کنترل_ذهن
🔸ابراهیم خدابنده، عضو جداشدهی گروهک منافقین که از سال 1359 تا 1382، تمام زندگیش(به قول خودش 24 ساعت شبانهروز) در خدمت سازمان بود و در بخش روابط بینالملل آن فعالیت می کرد، اکنون مدیرعامل «انجمن نجات»(یک سازمان مردمنهاد که از اعضای بریده و نجات یافته از منافقین) است و به صورت متمرکز روی ساختار و نوع فعالیت «فرقه»ها مطالعه می کند. خدابنده اکنون یکی از شاخصترین چهرههایی است که به عنوان یک عضو سابق فرقه رجوی، درباره ماهیت شیطانی آن افشاگری می کند.
🔸ابراهیم
#خدابنده در مصاحبهای که در 4 مرداد 92 در وبسایت باشگاه خبرنگاران از او منتشر شد، جنایات رجوی علیه زنان را تصدیق می کند و بر این مساله که در فرقه منافقین خلق، همه زنان «کنیز» و «بنده» حرمسرای رجوی بودند، صحه می گذارد. او که یک کارشناس مسایل فرقههاست، ابتدا توضیحی درباره ساختار روانی حاکم بر سازمان ارایه می دهد:
" گروهک تروریستی منافقین یک "فرقه مخرب کنترل ذهن" است و این یک تعریف علمی است که دارای خصوصیات فراوانی بوده که یکی از جالبترین نمونههای این پدیده، سازمان مجاهدین خلق و یا همان گروهک تروریستی منافقین است که میتوان تمام خصوصیات بیانشده در این کتاب را در فرقه رجوی به خوبی مشاهده کرد. باید اشاره کرد که سرکردگان فرقهای بر سه پایه قدرت، ثروت و شهوت حرکت میکنند، در مورد قدرتپرستی و مالدوستی رجوی نمونههای فراوانی برای مثالزدن وجود دارد.
در مورد قسمت سوم نمونهای نداشتم، تا اینکه چندتن از شورای سرکردگی گروهک تروریستی منافقین در پاریس پس از جدایی از این گروهک تروریستی دست به افشاگری زدند.
پردهبرداشتن از این موضوع پلید توسط شورای سرکردگی انجام شد که باید بگویم همه اعضای این شورا را زنان تشکیل داده و هیچ مردی نمیتوانست عضو شورای سرکردگی باشد."
🔸خدابنده تایید می کند که شورای رهبری منافقین، عملا چیزی جز «حرمسرای» مسعود
#رجوی نبوده و عملا همه زمینهسازیهایی که با «انقلاب ایدئولوژیک» از سال 64 در جهت جداسازی زنان از شوهران انجام گرفت؛ چیزی جز برآورده کردن نیات جنسی پلید و شیطانی مسعود نبوده است و البته در این میان کارگزاری و عاملیت ماجرا با کسی نبود جز مریم که خود توسط شوهر سابقش(مهدی ابریشمچی) به رهبر فرقه «هبه» شده بود:
"این شورای رهبری به نوعی نقش حرمسرای مسعود رجوی را ایفا میکرد و مریم رجوی خود، این زنها را برای مسعود انتخاب کرده و برای ما مردها اصل این موضوع مشخص نبود و تصور میکردیم که انقلاب ایدئولوژیک یک بحث تئوریک است که با این عمل به صورت عملی در آمده است.
تئوری انقلاب ایدئولوژیک در سال 64 در این گروهک تروریستی مطرح شد و زمانی که مریم عضدانلو از شوهرش مهدی ابریشمچی جدا شد و به همسری مسعود رجوی درآمد و در سال 68 همه زنان خود را طلاق دادند.
توجیه مسئله طلاق به اینگونه بود که تمام زنها در حکم زن مسعود رجوی هستند، یعنی در حریم آن بهشمار رفته و هیچ مردی در تشکیلات نمیتواند ازدواج کند و تمام زنان این گروهک شوهر داشته و شوهرشان مسعود رجوی است و در مقابل هم هیچ زنی نمیتواند ازدواج کند، چون یک همسر به نام مسعود رجوی دارد.
ما پیش از این اتفاق در این زمینه فکر میکردیم که این فقط یک تئوری است و با بسیاری تفکرات مثل خواستار رهایی از هرگونه وابستگی خود را توجیه میکردیم، ولی بعد دیدیم که در عمل نیز نمود عینی و مادی داشته و فقط ذهنی نبوده است."
🔸خدابنده به عنوان کسی که عمر و جوانیش به پای تعلقات فرقهای تباه شد، در نهایت هشدار می دهد که جذب فرقهها شدن و در باتلاق آن فرو رفتن، یکی از بزرگترین تهدیدات امروز جامعه ایران است:
" این مسئله در حال حاضر به عنوان یک تهدید بهشمار میرود و به عنوان بالاترین آسیب اجتماعی معرفی شده و گرفتاری در دامن فرقهها وحشتناکتر از گرفتاری در دام اعتیاد است."
🌐
@adyan8