🔴مضرات و مواد قندی ✍️نوشابه‌ها موجب آسیب دیدگی سلول‌های کبدی، بیقراری، نامنظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین می‌شود. گاز co2 موجود در نوشابه‌ها سبب پوکی استخوان می‌شود. فسفر و اسید سولفوریک رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان می‌شود. یک عدد نوشابه به اندازه 6 بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربت‌های کارخانه‌های مشابه «سن‌ایچ» کمتر از نوشابه نیست. مواد قندی موجود در داخل نوشابه‌ها موجب پوسیدگی دندان می‌شود. «اگر دندان شکسته‌ای را در داخل بطری نوشابه بیاندازید پس از 7 ساعت حل می‌شود»