🛑 برای حفظ سلامتی غذاها را با "مُصلح " آنها مصرف کنیم 🛑 در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد. (پنیر: مصلحش گردو ) (سرکه :مصلحش سیاهدانه) (عدس :مصلحش کشمش) (برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه ) (انار وپرتقال: مصلحش گلپر) (ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه) (نان :مصلحش کنجد یازنیان) (خامه: مصلحش عسل) (ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما) (قره قروت:سیاهدانه) (کره:عسل) (کشک:سیر یا نعناع خشک) (پیاز:سرکه ،آب انار) (چغندر:خردل،پختن با عدس) (سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز) (هویج:انیسون،روغن زیتون) (سیب زمینی:دارچین،زنجبیل یانمک) (بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر) (خربزه:آب انار تازه،سرکه) (اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل، میخک) (گوجه فرنگی:روغن زیتون) (هندوانه:عسل،پوست هندوانه) @montazeran_Mahdi13