🥗 ماقوت زعفرانی مواد لازم: نشاسته 2 قاشق شکر 4 قاشق آب 2 پیمانه گلاب 2 قاشق بادام 1 قاشق زعفران کمی طرز تهیه: نشاسته را با شکر مخلوط کنید و رویش آب سرد بریزید. خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه. بعد گلاب و زعفران را اضافه کنید. روی شعله خیلی کم بذارید و مدام هم بزنید. هر قدر شعله کمتر و مدت پخت طولانی تر باشه ماقوت شفاف‌تر و خوش‌طعم‌تر میشه. باید کاملا غلیظ بشه. حدود ۵۰ دقیقه طول خواهد کشید. مدام هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه و بعد در ظرف بکشید و با هرچی دوست دارید تزئین کنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌منــ🌴تظـــران ظـــ🌴ـهور https://eitaa.com/montazeranezohur