🔻 و را بشناسیم... 🟠 خواص سبزی تره ▫️عَلِيُّ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ بُنْدَارَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ اَلْهَمَذَانِيِّ عَنْ عَمْرِو بْنِ عِيسَى عَنْ فُرَاتِ بْنِ أَحْنَفَ قَالَ: سُئِلَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ عَنِ اَلْكُرَّاثِ فَقَالَ كُلْهُ فَإِنَّ فِيهِ أَرْبَعَ خِصَالٍ يُطَيِّبُ اَلنَّكْهَةَ وَ يَطْرُدُ اَلرِّيَاحَ وَ يَقْطَعُ اَلْبَوَاسِيرَ وَ هُوَ أَمَانٌ مِنَ اَلْجُذَامِ لِمَنْ أَدْمَنَ عَلَيْهِ. 🔸 از امام صادق سلام الله علیه درباره تره پرسیدند. حضرت فرمودند: «آن را بخورید، زیرا چهار ویژگی در آن است: بوی دهان را خوش می‌سازد، بادها را از بدن می‌راند، بواسیر را ریشه کن می‌کند و برای کسی که بر (خوردن) آن مداومت ورزد، مایه ایمنی از جذام است.» 📚 الکافی، ج ۶، ص ۳۶۵ 📖@moogharrabon