#پرورش_افزایش_صبر_در_سختیها_شماره_7
#تقويت_نتيجه_تعديلى
🌸🌸 گاهی ممكن است فردى با وجود شناخت و اطلاع كافى از گستره مأموريت و وظایفش، باز به دليل هَدَر رفتن زحماتش و عدم همخوانى سعى و تلاشش با نتيجه به دست آمده، دچار افسوس و ناراحتى شود؛ چرا كه با خود مى گويد: «من در انجام دادن مأموريتم كوتاهى نكردم و وظيفهام را كاملًا به انجام رساندم. پس چرا باز به آنچه مىخواستم دست نيافتم؟ پس معلوم مىشود تمام رنجهايم بيهوده بودهاند!». چنين احساسى، خود عاملى است براى تنيدگى و افزايش فشار روانى.
🍀🍀 بنابراين، با پذيرش اين واقعيت كه در صحنه عمل، ناكامى هايى وجود خواهد داشت، و ممکن است صد در صد به
#نتیجه نرسد، میتوان از افزایش فشار روانی جلوگیری نمود. علاوه بر آن فرد تلاش و فعاليت خود را زیر سوال نمی برد و به صورت مثبت و ثمربخش ارزیابی می کند و از نتايج موجود راضى است و فعاليت خود را داراى ارزش مىداند و همين امر، موجب كاميابى و رضايتمندى اوست.
🌾🌾🌾 مثلاً کسانی که
#مسئولیت تبليغ دين را به عهده می گیرند و به آن تعهد دارند، گاهی ممکن است به نتایج مطلوبی دست پیدا نکنند باید گفت تبلیغ، تذكّر و انذار به تنهايى كفايت نمىكند، بلكه خود انذارشوندگان و كسانى كه مورد تذكّر واقع مى شوند نيز بايد قابليت پذيرش داشته باشند، از آياتى كه در آنها تذكّر و انذار، مشروط به شرايطى شده است، قابل برداشت خواهد بود. مثلًا در سوره اعلى مى خوانيم: فَذَكِّرْ إِنْ نَفَعَتِ الذِّكْرى. پس تذكّر ده اگر تذكّر مفيد باشد!. پس اگر کسی مسئولیت خود را به خوبی انجام داده باشد ولی نتایج صد در صدی را دریافت نکرده نباید فعالیت خود را بی ارزش و خود را به کم کاری متهم کند.
#گروه_تبلیغی_ترنج
-----------------------------------------
سوره اعلى، آيه 9
گزیده ای از کتاب
#روش های
#توان-افزایی در
#سختیها