#حلوا_هویج
📝مواد لازم برای ۱۵ نفر
آرد گندم یا سویق گندم ۱ لیوان
شکر قهوه ای ۱-۱.۵ پیمانه
آب ۱ لیوان
هویج ۵۰۰ گرم
گلاب نیم لیوان
زعفران نوک قاشق چایخوری
روغن ارده کنجد نیم لیوان
روغن حیوانی ۱-۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شکر را با ۱ لیوان آب روی حرارت قراردهید و بجوشانید تا کاملاً حلشود و وقتی شربت کمی قوام آمد، کنار بگذارید تا خنکشود.
زعفران را، هم میتوانید روی کتری دمکنید و هم در آب یخ بریزید تا رنگ پسبدهد و به شربت شکر بیفزایید.
هویج را پوستبکنید، خُردکنید و بخارپز یا آبپز نمایید. پس از پخت کامل هویج، آن را بههمراه گلاب و شربت شکر و زعفران، در مخلوطکن بریزید تا کاملاً پوره و یکدست شود.
حالا آرد را الک کنید و توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، حدود ۲۰ دقیقه همبزنید تا بوی خوش آرد به مشام برسد. دقتکنید که در این حلوا، رنگ آرد نباید تغییر نکند
👈در صورت استفاده از سویق، آن را تفت ندهید.
روغن کنجد را بیفزایید و آرد را در روغن، ۱۵-۲۰ دقیقه تفتدهید. سپس مخلوط هویج و شکر را بیفزایید و مرتب همبزنید. در این مرحله روغن حیوانی یا کره حیوانی را بیفزایید و آنقدر همبزنید که حلوا از ظرف جدا شود. در مرحله آخر برای آنکه حلوای شما بهخوبی یکدست شود، بهتر است حلوا را بقچه کنید. پس از این مرحله، حلوا آماده است و میتوانید آن را به ظرف دلخواهتان منتقل کنید.
✅نکات:
🔸 به غلتاندن حلوا در قابلمه، اصطلاحاً بقچهكردن يا گهوارهكردن میگويند.
🆔
@tebosalam
✦┈┈••✾•☘•✾••┈┈✦
گروه پرسش و پاسخ "طب السلام" در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/3310420032C408dab2dfe