طرز تهیه مسقطی انار:
آب
#انار و نشاسته را در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و کمی استراحت مي دهیم تا نشاسته خیس خورده و حل شود سپس از صافی رد می کنیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم.
کمی که به غلظت رسید عسل را افزوده و سپس کره حیوانی را اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم میزنیم .
مسقطی باید در مدت زمان طولانی و با شعله ملایم پخته شود تا نشاسته کاملاً بپزد.
وقتی به غلظت ، رسید مشخص میشود که باید شعله را خاموش کنیم .
خلال پسته بادام و گلاب را افزوده و پس از مخلوط کردن در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً سفت شود و حداقل پس از پنج الی شش ساعت برش می زنیم .
میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد .
خواص:
#خونساز پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا
مقوی
دارای آنتی اکسیدان بالا
#نشاط آور
سلامتکده مطیب |
#عضو_شوید👇
@motayeb_ir
#کم_خونی #خون #آهن #خونساز #مسقطی_انار