طرز تهیه مسقطی انار: آب و نشاسته را در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و کمی استراحت مي دهیم تا نشاسته خیس خورده و حل شود سپس از صافی رد می کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. کمی که به غلظت رسید عسل را افزوده و سپس کره حیوانی را اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم میزنیم . مسقطی باید در مدت زمان طولانی و با شعله ملایم پخته شود تا نشاسته کاملاً بپزد. وقتی به غلظت ، رسید مشخص میشود که باید شعله را خاموش کنیم . خلال پسته بادام و گلاب را افزوده و پس از مخلوط کردن در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً سفت شود و حداقل پس از پنج الی شش ساعت برش می زنیم . میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد . خواص: پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا مقوی دارای آنتی اکسیدان بالا آور سلامتکده مطیب |👇 @motayeb_ir