✨اشکنه✨
🥣مواد لازم:
پیاز متوسط: ۱ عدد
شنبلیله خشک: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار: ۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ محلی : ۲ عدد
نمک دریا و ادویه: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان دستهدار
🥢طرز تهیه:
👈🏻ابتدا پیازها را کاملاً ریز خرد کنید. تابهای را روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید.
👈🏻حالا نوبت اضافهکردن پیاز خرد شدست این مرحله رو تا طلایی شدن پیازداغ ادامه بدید.
👈🏻سپس آردکامل را بریزید و تفت دهید. دقت کنید حرارت اجاقتان کم باشد تا آرد نسوزد.
👈🏻این مرحله نوبت اضافهکردن پودر شنبلیله خشک، نمک دریا و سایر ادویهها است. نهایتاً ۲ دقیقه دیگر آب جوش را به قابلمه بیفزایید و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
👈🏻حالا نوبت اضافهکردن تخممرغهاست. آنها را شکسته و به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و ۲۰ ثانیه اصلاً هم نزنید تا تخممرغها پخش نشوند. اگر دوست دارید تخممرغها به شکل درسته در غذایتان معلوم شوند هم نزده تا باز نشوند. در آخر ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملاً مزهدار شوند و اشکنه جا بیفتد.
نوش جان😋
💓 سلامتکده_مطیب |
#عضو_شوید👇
@motayeb_ir
#اشکنه #آشپزی_اسلامی