دکتر روازاده:
عامل ایجاد کبد چرب، خود ما هستیم.
چرا که از روغن های صنعتی بجای روغنهای خوراکی به نام بهداشت استفاده کرده ایم.
روغنهای صنعتی وقتی در محیط گرم قرار می گیرند خصوصاً در گرمای ۴۰ درجه کبد سفت می شوند و باعث چرب شدن کبد می گردند.
برای از بین بردن آن نیز باید روغنهای خوراکی که در برابر گرما مقاوم هستند و سفت نمی شوند مانند روغنهای کنجد، زیتون یا محلی را استفاده کنید تا این روغنها، روغنهای سفت شده کبد را در خودشان حل نمایند و باعث دفع آنها شوند.
#کبد
به کانال آقای حجامت بپیوندید.👇
....•🌸°∞°❀🌸❀°∞°🌸•....
@mr_hejaamat