8.07M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آب گرم یک ونیم لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان نمک یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری آردبه میزانی که خمیربدست نچسبه موادمیانی اسفناج پخته ۲۰۰ گرم پیازیک عددمتوسط نمک وادویه به میزان لازم ابتداخمیرپیراشکی روآماده میکنیم آب،نمک وروغن مایع روباهم مخلوط کرده بعدآردوبکینگ پودررواضافه میکنیم آردروبایدکم کم بریزیم تاجایی که خمیربدست نچسبه بعدیک ربع استراحت میدیم موادمیانی رومطابق کلیپ آماده کرده میزاریم سردبشه بعدخمیرروبه تکهای مساوی تقسیم کرده هرکدوم روبازمیکنیم ازموادلای خمیرمیزاریم ومانند فیلم خمیرروفرم میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم 🌟