فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران یکی از نوشیدنی های اصیل ایرانی است. چیزهای زیادی به این شربت اضافه میکنن ولی بوی گلاب وزعفران حاکمیت داره. مواد لازم شربت زعفران آب سه لیوان شکر سه لیوان گلاب ویا عرق بیدمشک نصف استکان من هر دو رو زدم جمعا نصف استکان زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوش که زد شکر رو بریزید هم نزنید تا شکر کم کم آب میشه دوباره به جوش بیاد گاه گاهی با برس اطراف قابلمه رو با مخلوط آب واب لیمو تمیز کنید تا شربت شکرک نزنه گلاب ویا عرق بیدمشک وزعفران اضافه کنید وبزارید قوام بیاد مثل شهد مربا وقتی که قوام اومد گاز رو خاموش کرده واز صافی رد کنید جای خنک ویا یخچال بزارید تا سرد بشه . عزیزان میخواید شربت دورنگ باشه وقتی که گلاب رو اضافه کردید نصفی از شربت رو جدا کنید به این نصف تو قابلمه زعفران نزنید بزارید قوام یابه خالی کنید نصفی که کنار گذاشته بودیم دوباره میریزیم تو قابلمه زعفران اضافه میکنیم شربت که آماده شد بزارید یخچال تا سرد وغلیظ بشم 🌟