تر حلوا قالبی
.
مواد لازم :
1 لیوان نشاسته گل
1/2 ارد برنج (نصف لیوان) 6لیوان شیر
4لیوان اب
1 لیوان گلاب
2ونیم لیوان شکر
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا جدا نشاسته رو در اب حل کرده و ارد برنج رو در شیر حل کرده از صافی رد کنید هر کدام جداگانه بعد با هم مخلوط کنید وبعد شکر راهم اضافه کرده ومخلوط کنید روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب هم بزنید کمی که قوام پیدا کرد گلاب رو اضافه کرده مرتب هم میزنیم با شعله ملایم تا ته نگیرد، حدودا 45دقیقه تر حلوا اماده هست در قالب مورد نظر میریزیم کمی که سرد شد در یخچال میگذاریم(من تو این قالب بیشتر زعفرونی ریختم) تا خودش رو بگیره برای قالب ساده، بعد که ترحلوا آماده شد بهتر هست برای برش دادن کارد رو کمی خیس کنیم تا به راحتی برش بخوره
اگر خواستید دو رنگ درست کنید نصف را سفید توی ظرف بریزید نیاز به چرب کردن ظرف نیست ونیم بند که شد مابقی را زعفرانی کرده وروی حرارت ملایم بذارید ده دفیقه ارام بهم بزنید بعد روی مواد سفید بریزید وبذارید سرد بشه سلفون بکشید و توی یخچال بذارید حداقل شش ساعت یه شب بمونه بهتره وبعد بصورت لوزی یا مربع برش بزنید.
نکته مهم .... همینکه خط قاشق روی حلوا محو نشد پخت کافیه زیاد روی حرارت بمونه سفت میشه وزودتر هم بردارید اب می اندازد.
توی یخچال که گذاشتید حتما سلفون بکشید چون ردی ترحلوا ترک میخوره.
برای خارج کردن ترحلوا از قالب ادل لا چاقو دور حلوا رو از قالب جدا کنید وکمی قالب رد تگون بدید تا هوا وارد قالب شودوبعد بر گردونید در ظرف سرو
@n_arosakk