12.6M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍒🥗🥙 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو🥙 گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم🍖 آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد)🍓 پیاز یک عدد🌰 عصاره گوشت نصف قرص🍖 نمک و فلفل به میزان لازم🍙🍘 روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است*🥃💦💧 طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ه🥙ا را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلم🥘ه ریخته و روی حرارت متوسط🔥 قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب 💦خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن🌝 ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز🌰 را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ🌈 گوشت تغییر کند. ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید.🌕 ۵_سپس آب ☔️را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه🥘 را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. ۷_یک رب 🍅بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو 🍓ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب🍸 داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه* 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71