🔸پخت نان با آرد کامل در استان هرمزگان
رونمایی از پخت نان با آردکامل در نانوایی های منتخب بندرعباس با حضور مسئولین ارگانهای مربوطه صورت گرفت.
🍞 آرد کامل منبع غنی از فیبر و ویتامینهای گروه B، منیزیم، سلنیوم، روی و ترکیبات آنتی اکسیدانی دیگر است که میتواند دلیل مهمی بر اثرات سلامتی استفاده از نان کامل باشد
نانهایی که با آرد کامل تهیه شده است، رنگ تیره تری دارد که تغییر رنگ در این نوع نان به دلیل افت کیفیت آن نیست، بلکه به دلیل بالا رفتن درصد سبوس است
مهمترین فواید مصرف نان کامل:
♦️بهبود عملکرد سیستم گوارش
♦️کاهش وزن و تناسباندام
♦️کنترل قند خون
♦️پیشگیری از مشکلات قلب و عروق
♦️کاهش خطر ابتلا به بیماریهای تنفسی
♦️تقویت سیستم ایمنی
نان کامل که خمیر آن به صورت طبیعی تخمیر میشود علاوه بر هضم بهتر، اسید اگزالیک و اسید فیتیک آن نیز کاهش و جذب آهن و کلسیم آن بهتر صورت گرفته و عطر و بوی بهتری دارد.
"به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇
https://eitaa.com/nanekamell
🌾
#روابط_عمومی
غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی
┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄