🌾برگزاری دومین جلسه از سلسله جلسات علمی و تخصصی آردو نان کامل ✍به گزارش روابط عمومی غله مرکزی: دومین جلسه تخصصی آرد ونان کامل باحضور مدیر کل ،سرپرست آرد ونان، مسئول پژوهشکده، مدیر روابط عمومی و نمایندگان سازمان های ذیل: ✅ دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی،سازمان شهرداری،ستاد امر به معروف ونهی ازمنکر، مسئول دبیرخانه کارگروه آرد ونان، سازمان گردشگری و میراث فرهنگی، مدیر پخش صدا وسیما، اداره کل استاندارد، معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی،کارشناس بهداشت و محیط دانشگاه علوم پزشکی،رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه، مدیر کارخانه آرد کامل گل آذین و.... در محل سالن جلسات برگزار گردید. 🔹در ابتدا مهندس ملکی ضمن تبریک و گرامیداشت ایام شعبانیه و و ایام الله دهه فجر وخوشامد گویی به حاضرین، از این تغییر نگرش ونگاه مردم، سازمان ها، ادارات و... به موضوع نان کامل تقدیر نمودند. ⬅️ اعضاء به ارائه گزارش مصوبات جلسه قبل پرداختند. 🔻در ادامه پس از بحث و تبادل نظرهای علمی مقرر گردید موارد ذیل پیگیری وگزارش آن در جلسات آتی ارائه گردد. _ ‌اعضاء کلیه محتواها،پوسترها و بروشورها را در اختیار اداره غله قراردهند جهت تهیه آرشیو - تشویق نانوایان برتر و باکیفیت نان کامل از طریق صدا وسیما - پخش محتواهای مرتبط از طریق صدا وسیما _ استمرار نصب پوستر و بنرهای نان کامل در معابر پر رفت و آمد اراک و شهرستانها - برپایی همایشهای خیابانی در مرکز شهر اراک در پیاده روی امیرکبیر جهت عموم مردم به صورت دوره ای - معرفی نانوایان نان کامل که ظرفیت دیوارنگاره و تبلیغ دارند به شهرداری جهت نصب بنر و تبلیغات محیطی ‏‏🔰کانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل غله ╔═ 🍃💠🍃════╗ 💬 https://eitaa.com/nanekamell 💬https://markazi.gtc.ir ╚══════════ 🌾 # نان کامل# ┄┅═✧❁ 🍃🌸🍃❁✧═┅┄ روابط عمومی وامور فرهنگی اداره کل غله مرکزی