2.44M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ترفند مایه کردن ماست 🥛🥛🥛 🔸مواد لازم: ۱ لیتر شیر: ۱ لیتر ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ شکر: ۱ ق چ 🔹نکات مهم: ➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافه‌اش تبخیر‌ بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه. دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه ➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه‌ قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه ➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق‌ ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه می‌کنیم و به آرامی هم میزنیم. ➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید . ➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفت‌تر بشه و بعد نوش جان کنید. @nasim_crafts