8.62M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
میرزا قاسمی 🍆🍆 🔸موادلازم: بادمجان: ۵ عدد گوجه فرنگی: ۲ تا ۳ عدد سیر: ۸ حبه نمک و فلفل: به میزان لازم تخم‌مرغ: ۲ عدد 🔹طرزتهیه: ➖بادمجانو کبابی می‌کنیم. ➖بعد پوستشو می‌گیریم و با چاقو یا گوشتکوب له می‌کنیم. ➖گوجه فرنگی رو هم رنده می‌کنیم. ➖توی تابه روغن می‌ریزیم نصف سیر رو با گوجه تفت می‌دیم و نصف دیگه رو باتخم‌مرغ. ➖گوجه که آبش کشیده شد، بادمجان رو اضافه می‌کنیم. ➖نمک و فلفل هم می‌زنیم اجازه می‌دیم تا جا بیفته. ➖حالاتوظرف جداگانه بقیه سیرروتفت می‌دیم. ➖تخم مرغ رواضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم وبه بادمجان‌ها اضافه می‌کنیم. 🔹نکات مهم: ➖می‌تونیدتخم‌مرغ رو هم درسته روی بادمجان بزارین. ➖بعضی‌ها گوجه اصلا نمیزنن و اینکه بعضی‌ها هم رب میزنن. @nasim_crafts