کیک هندونهای
🍉🍉
🔸
مواد لازم:
تخممرغ: ۵ عدد بزرگ
شکر: یک پیمانه یا ۲۰۰گرم
وانیل: یک ق چ
روغن: یک چهارم پیمانه یا ۶۵گرم
شیر: یکچهارمپیمانه یا ۶۰گرم
آرد: دو پیمانه سرخالی یا ۲۲۰گرم
بیکینگپودر: ۱.۵ ق چ
رنگخوراکی قرمز و سبز
خامه قنادی: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
🔹
نکات مهم:
➖سایز قالب گرد ۱۸ | سایز سینی ۲۰ در ۳۰.
➖دمای فر گازی ۱۸۰ دمای فر برقی ۱۷۰ دمای توستر ۱۵۰.
➖مدت زمان پخت کیکسبز ۱۰ تا ۱۲ دقیقه.
➖مدت زمان پخت کیکقرمز ۴۰ تا ۵۰ دقیقه.
➖این کیکبرای تا ۸ نفر کافیه ولی اگه خواستید کیک بزرگتر درست کنید به نسبت قالب گردی که انتخاب میکنید با متر دور کیک وارتفاعشو در نظر بگیرید و تا به نسبت قالب گرد اندازهی سینیه رولت دستتون بیاد مواد کیک روهم به همون نسبت زیاد کنید.
#کیک
✨
@nasim_crafts ✨