کیک فنجونی
🍫🍫
🔸
موادلازم:
آرد: ۴ ف غ
پودر کاکائو: ۲ ق خ
تخممرغ: ۱ عدد
بکینگ پودر: ۱ ق چ
روغن مایع: ۳ ق غ
شیر کاکائو: ۵ ق غ
شکر: ۳ ق غ
وانیل: ۱ ق چ
🔹
نکات مهم:
➖واسه شكلات ١٠٠ گرم شكلات بن ماري كنيد رو بخار كتري بازش كنيد بعد بهش ١٠٠ گرم خامه صبحانه يا خامه قنادي كه گرم كردي اضافه كنيد گاناش آماده است.
➖اگه ليوان فرانسوي نداشتی ليوان كاغذی استفاده كن ولی به اين روش قابلمه بزار رو گاز توش يه قالب فلزى يا يه الک فلزى بزار كف قابلمه بعد ليوان بزار روي اون توري ديگه به اب جوش نيازی نيست.
➖اما با ليوان شيشهای اندازه نصف ليوانها آب بزار جوش كه اومد ليوان بزار داخل آب جوش بعد دم كني بزار حرارت متوسط ١٥ الي٢٠ دقيقه بعد چک كن با خلال دندون اگه چيزي بهش نچسبه اماده است.
➖لیوان حتما چرب بشه.
#کیک
✨
@nasim_crafts ✨