پودینگ شکلاتی
🍫🍫
🔸
موادلازم:
شیر پاستوریزه: ۴ لیوان
آرد: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
نشاسته ذرت: نصف لیوان
زردهٔ تخممرغ: ۲ عدد
خامه قنادی: ۱ لیوان
شکلات: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
چیپس شکلاتی
🔹
نکات مهم:
➖آرد و نشاسته و شکر و شیر و زردهٔ تخممرغ رو تو قابلمه بریزید انقدر هم بزنید تا هیچ گلوله نداشته باشه.
➖بذاریدش رو حرارت کم ، مرتب هم بزنید.
➖حرارت زیاد باشه یا هم نزنید ته میگیره گلوله میشه.
➖بعد از شش هفت دقیقه غلیظ میشه.
➖روش نایلون بکشید که نبنده و دو ساعت بذارید یخچال ، بعدش ، خامه قنادی که فرم دادین بهش اضافه کنید و هم بزنید.
➖لیدی فینگرها را چهار تکه کنید، اول بیست تا، اگه پودینگ بازم جا داشت تا چهار پنج تا لیدی میتونید اضافه کنید، به سایز بیسکوییتا بستگی داره.
➖مخلوط کنید بریزید تو ظرف سرو.
➖بزرگ یا تک نفره، روش گاناش و چیپس شکلات بریزید.
#دسر
✨
@nasim_crafts ✨