کیک ژله ای
مواد موردنیاز:
کیوی
پرتقال
توت فرنگی
پودر ژله کیوی، پرتقال، توت فرنکی
مواد لازم قسمت شیری
شیر نیم لیتر
پودر ژلاتین: 3قاشق غذاخوری
شکر: 5قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
نکته مهم:
ابتدا کیوی رو در یک لیوان آب جوش بریزید و بعد از دو دقیقه بعد در ۱لیوان آب یخ بریزید تا کیوی بلانچ شود ودر ژله آب نیندازد
قسمت شیری: پودر ژلاتین رو توی 1لیوان آب جوش ذوب کرده وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده و وانیل و شکر رو تو شیر حل کنید و کنار بزارید
#ژله
✨
@nasim_crafts ✨