2.66M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کیک ژله ای مواد موردنیاز: کیوی پرتقال توت فرنگی پودر ژله کیوی، پرتقال، توت فرنکی مواد لازم قسمت شیری شیر نیم لیتر پودر ژلاتین: 3قاشق غذاخوری شکر: 5قاشق غذاخوری وانیل: کمی نکته مهم: ابتدا کیوی رو در یک لیوان آب جوش بریزید و بعد از دو دقیقه بعد در ۱لیوان آب یخ بریزید تا کیوی بلانچ شود ودر ژله آب نیندازد قسمت شیری: پودر ژلاتین رو توی 1لیوان آب جوش ذوب کرده وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده و وانیل و شکر رو تو شیر حل کنید و کنار بزارید @nasim_crafts