خیلی راحته و خیلی ام زیبا برای سفره هفت سین و مهمونی های عید😍
برای این مدل ژله؛
نصف لیوان پاناکوتا لازم داریم،
✅آموزش پاناکوتا ها.یلایت شده
و توی پستای قبل ام هست
پاناکوتا رو آماده میکنیم …
۱بسته ژله سبز رو با ۱ لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم…
بعد از خنک شدن ژله بهش نصف لیوان شیر هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و
از صافی رد میکنیم…
به نصف پاناکوتا رنگ قرمز برای پاپیون و به نصف دیگه رنگ زرد برای قسمت پایین قالب اضافه میکنیم ،،،
✅انتخاب رنگ پاپیون و رنگ قسمت پایین قالب دلخواه هست
قالب رو چرب میکنیم و یک ربع توی فریزر میذاریم…
توی قسمت پاپیون و پایینی قالب پاناکوتای رنگی میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه…
بعد ژله سبز رو توی کل قالب میریزیم و
میذاریم یخچال تا ببنده…
با انگشت ژله رو از دیواره قالب جدا میکنیم و توی ظرف سرو برمیگردونیم…
#ژله
✨
@nasim_crafts✨