16.61M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
رشته خشکار شیرینی سنتی گیلان 🔸مواد لازم: ارد برنج: 1 لیوان ارد قنادی: 1 لیوان اب سرد: 2 لیوان 🔸مواد میانی گردوی پودر شده: 50 گرم شکر: 50گرم پودر دارچین: 1 ق چ پودر هل؛ 1/2 ق چ جوز هندی: نوک ق چ 🔸مواد شربت: آب: 1 لیوان شکر: 1 لیوان چوب دارچین 🔹برای درست کردن بطری رشته هم میتونین از نی گوش پاک کن استفاده کنین هم از سوزن دوچرخه استفاده کنین با مبخ در بطری شیر رو سوراخ کنین و سوزن دوچرخه رو داخلش قرار بدین @nasim_crafts