رشته خشکار شیرینی سنتی گیلان
🔸مواد لازم:
ارد برنج: 1 لیوان
ارد قنادی: 1 لیوان
اب سرد: 2 لیوان
🔸مواد میانی
گردوی پودر شده: 50 گرم
شکر: 50گرم
پودر دارچین: 1 ق چ
پودر هل؛ 1/2 ق چ
جوز هندی: نوک ق چ
🔸مواد شربت:
آب: 1 لیوان
شکر: 1 لیوان
چوب دارچین
🔹برای درست کردن بطری رشته هم میتونین از نی گوش پاک کن استفاده کنین هم از سوزن دوچرخه استفاده کنین با مبخ در بطری شیر رو سوراخ کنین و سوزن دوچرخه رو داخلش قرار بدین
#کیک_و_شیرینی
✨
@nasim_crafts ✨