🌼🍃 🍃 🌈خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین اول: سیب) 🍎سیب انواعی دارد؛ شیرین، ترش یا میخوش. بهترین سیب‌ها سیبی است که نسبتا بزرگ باشد، کاملا رسیده و شاداب بوده، پوست نازک و بافت ترد داشته، خیلی سفت نباشد. مزاج سیب رسیده شیرین گرم و تر است، اما مزاج سیب ترش به سردی و خشکی می رود؛ سیب میخوش (کمی ترش و کمی شیرین) معتدل رو به سرد است. 🍏خوردن و بوئیدن سیب نشاط‌آور و مفرح بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد، قلب و مغز می‌شود. سیب میخوش تسکین دهنده تشنگی و تهوع‌های ناشی از صفرا و همچنین اسهال‌های ناشی از حرارت و صفرا است. سیب ترش قابض است، قوه هضم را بیشتر می‌کند و برای بهبود رفلاکس خوبست. مصرف سیب ترش برای بهبود تب نیز مناسب است. 🍎افرادی که دچار سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) و یا كولیت می‌باشند نیز معمولا بسیار از این میوه نفع می‌برند. همچون سایر مواد ترش، مصرف سیب ترش هم در طولانی مدت موجب بروز مشكلات گوارشی و قولنج و کند ذهنی شده که برای جلوگیری از این اثرات بهتر است گاهی با مصلح آن كه هل و دارچین است مصرف شود. 🧃آب و رب (آب سیب تغلیظ شده با حرارت غیر مستقیم) سیب در تمامی عملکردها قوی‌تر از جرم سیب است و برای دفع سموم هم بسیار موثر است مخصوصا در مورد کسانی که قدرت هضم پایینی دارند یا افراد مسن یا اطفال که دندان ندارند و نمی‌توانند خود سیب را مصرف کنند توصیه به مصرف آب یا رب آن می‌شود که هضم بسیار آسان و جذب سریعی دارد و سریعا تبدیل به انرژی در بدن شده و باعث شادابی جسم و روح می‌شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌼🍃 https://eitaa.com/joinchat/3536978188C64b709be86