بسماللهالرحمن الرحیم
🇮🇷شکستن اقتدار فرمانده نظامی، گناه کوچکی نیست، آن هم سرداری که پرچم غیرت علوی را در هنگامهای بر دوش گرفته که همه دشمنان داخلی و خارجی بسیج شدهاند تا غیرت دینی و انقلابی یک امت را مضمحل کنند. خدشه به این اقتدار حتی اگر با یک اشاره چشم یا یک کلام کوتاه نابجا باشد مذموم است.
🇮🇷آموزههای قرآنی و روایی به ما میگویند؛ همان اندازه که بکارگیری نیزه و شمشیر و فرود آوردن آلت قتاله بر مجرمان مؤثر است و آنان را به زانو درمیآورد، به همان میزان هم بکارگیری بیان و تهدید انقلابی میتواند پدیده، «قَذَفَ في قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ» ایجاد نموده و بسیاری از تبهکاران را از صَیاصی و دژهایشان به زیر بکشد و مو جب نزاهت جامعه از مفاسد شود. این نوع ادبیات و ظهور و بروز اقتدار، جزو سلاحهای ضروری مجاهد فیسبیلالله است که گاهی کفایت از قتال هم میکند و البته در مقام عمل نیز چنانچه مصلحت باشد به گفتار خود عمل هم خواهد کرد. مجرمان باید در تک تک سلولهایبدنشان خوف از عملی شدن تهدیدهای انقلابی را بیابند.
🇮🇷وقتی که سردار دلاور ما، مقتدرانه و به صراحت اعلام نمود: « هر کسی خواست در این استان و شهرهای استان خدای ناکرده ناهنجاری ایجاد کند، به حکم قانون گردنش را بشکنید، پاسخش هم با من»، دقیقاً از همین آموزه دینی بهره برده است. در این جمله، شجاعت، ایثار، بصیرت و در یک کلام؛ منویات امیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه موج میزند که قلوب میلیونها نفر از شیعیان با شنیدن آن، مالامال از بهجت و سرور شد، همچنان که بسیاری از اراذل و هنجارشکنان، شاربان خمر، متعرضان به اموال و نوامیس مسلمین در سواحل و جادهها بر خود لرزیدند. مؤمنین احساس عزت و پشتگرمی کردند و منافقین و مجرمین از ترس، به یاوهگویی و تشبّث به بیانات نابخردانه دیگران در بوقهای تبلیغاتی نظام سلطه روی آوردند. با پدیدار شدن عرصه تقابل دیگری بین موحدین و منافقین، متأسفانه آقای مصدق، معاون اول قوه قضائیه اعلام نمود که: « این ادبیات در شأن یک سردار نبوده است». آیا ایشان تأملی در ادبیات سردار خیبر، و تهدیدات مولیالموحدین صلواتاللهعلیه با خوارج و منافقین، مانند نامه 28 نهجالبلاغه کردهاند؟ آیا تحقیر دشمنان را با جملاتی از قبیل: « اسْکُتْ، قَبَحَکَ اللَّهُ یَا أَثْرَمُ! ساکت باش اي زشت سيرت که خدا روی تو را قبيح کند» و یا «ثَکِلَتْکَ أمّک» و امثالهم را نشنیدهاند؟
🇮🇷از آثار سوء تضعیف سردار انقلابی و ولائی، هموار نمودن مسیر هجوم به وی در رسانههای خارجی و داخلی است تا جایی که برخی از قضات پیشین هم جرأت پیدا نموده و قدمی فراتر نهاده و اظهارات سردار مفخمی را «جرم مطلق» توصیف کردند و تهدید به حبس تا یکسال نمودند! آن هم با استناد به ماده 55 قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح که میگوید: « هر نظامی که با اقدام خود برخلاف شوون نظامی به نحوی از انحاء موجبات بدبینی مردم را نسبت به نیروهای مسلح فراهم سازد به حبس از دو ماه تا یکسال محکوم میشود». کیست که نداند اولین و مهمترین مطالبه از یک فرد نظامی، اقتدار و صلابت در قول و فعل است و هر نظامی انقلابی که نتواند و یا نخواهد در گفتار و عمل، گردنِ گردنکشانِ قانون شکن را بشکند و نتواند هنجارشکنان اوباش را تهدید کند، دچار مسامحه و مداهنه شده و به اعتماد مردم لطمه وارد کرده و آنان را نسبت به اقتدار نظام، بدبین نموده است و باید به سرعت این جایگاه را ترک کند؟
🇮🇷جناب آقای مصدق، جنابعالی توجه نکردید که از جایگاه یک فرد معمولی و یا حتی یک طلبه، سخن نامعقول نگفتید بلکه از مکانت قوه قضائیه سخن ناصوابی راندید، چون دقیقاً محل اقتدار در بیان سردار را نقطه ضعف به حساب آوردید ولی بدانید که با همین بیانات و اندیشههایی که نشانی از اقتدار در آن دیده نمیشود و به همین سادگی جای مجرم و مجاهد عوض خواهد شد و مجری بصیر نظم و امنیت را با عنوان مجرم به جامعه معرفی میکنند، حتی با تمسک به قانون!
🇮🇷چقدر جای نمایش یک اقتدار دیگری از سوی سردار مفخمی در رسانه ملی خالی است که نشان دهد با صید چند گردنکش قانونشکن در همان سواحل بابلسر، سردار ما با گامهای استوار از کنارشان عبور میکند و نهیب علوی دیگری سر میدهد و جملات زیبای دیگری را نثارشان مینماید. رَزَقَناالله رُؤیَـته.
سیدحسینکلانتـــــر
29/خرداد/1402