🔶🔹سیب درختی و خاصیت ذاتی آن
🔹برای مغز و گوارش
🔹و استرسها و آنتی اکسیدان
🔶🔹سیب و مغز
🔹از دیدگاه طب سنتی مغز یکی از اعضای رئیسه است یعنی فرد بدون آن امکان حیات ندارد.
🔹مغز مبدأ اعصاب و منشأ حس و حرکت است. پس به تقویت و درمان بیماری های آن باید توجه ویژه مبذول داشت. چرا که اختلال در مغز به مثابه ایجاد اختلال در حواس وحرکات و ادراک است و اختلال در آنها، زندگی را دشوار و بی معنا می کند
🔹بزرگان طب سنتی بیان می کنند که خوردن و بوییدن سیب باعث تقویت مغز می شود.اما همانگونه که در قسمت های قبل نیز ذکر شد، سیب باید در حالت کاملا رسیده و شیرین مصرف شود. زیرا مصرف سیب ترش، کال و نارس باعث ایجاد فراموشی می شود.
🔹در مقالات طب جدید نیز بیان شده که مداومت در مصرف سیب و آب سیب به علت وجود آنتی اکسیدان از بروز استرس های اکسیداتیو جلوگیری کرده و علاوه بر تقویت مغز و حافظه، از ایجاد بیماری هایی از قبیل آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.
🔹یکی از ترکیبات مفید و خوشمزه ای که می توان از سیب تهیه نمود ، حلوای سیب است.
🔶🔹طرز تهیه حلوای سیب
🔹سیب شیرین و رسیده را پوست کنده و خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا سیب کاملا پخته و له شود. در ظرف دیگری مقداری شکر یا عسل را با آب و گلاب روی حرارت به قوام بیاورید. سپس سیب پخته و له شده را به شربت فوق اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا سفت و منعقد شده و به شکل حلوا در بیاید.
🔹می توانید در هنگام پخت کمی هل و دارچین نیز به عنوان چاشنی به حلوا اضافه کنید. سپس حلوا را در ظرفی پهن کشیده تا سرد شود و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.
📚منابع: مخزن الادویه، حکیم عقیلی خراسانی و اکسیر اعظم، حکیم محمد اعظم خان هندی
🍎
@teb_kheyrandish 🍏
🍎
@teb_kheyrandish 🍏