🔖
زندگی نامه مقام معظم رهبری ( ۷ )
🔹 آموزش قرآن
🔸 قرآن را از دوران کودکی نزد مادر، و سپس از یکی از کسبه که قرائتش خوب بود و جلسات دوره ای قرائت را در منازل مدیریت می کرد، آموختم. پدر، من و برادرم را به این مرد مومن که حاج رمضانعلی نام داشت، سپرد. او به ما احترام می گذاشت. با آن که مردی پنجاه ساله بود، پشت سرِ ما از در خارج می شد و ما را در دو طرف خود می نشانید. من نزد او قرآن می خواندم و او قرائت مرا تصحیح می کرد. یک روز به ما گفت : شما دیگر به مرحله ای رسیده اید که من نمی توانم به شما درس بدهم و بیشتر از این شما را جلو ببرم.
🔸 به ما توصیه کرد که پیش استاد او " ملا عباس " برویم که در سن هفتاد سالگی در صحن حرم رضوی تدریس می کرد. رفتیم و نزد آن مرد درس خواندیم. از ویژگی های او این بود که به نسخه ی قرآن چاپ هند مقید بود و اعتقاد داشت که نسخه ی هندی با وجود دشواری رسم الخطش، نسخه ای صحیح است. هم چنین از جمله ی خصلت های او، تقید به سنت سلام کردن، هم در آغاز دیدار و هم هنگام خداحافظی بود؛ در حالی که در ایران رسم شایع این است که تنها در آغازِ دیدار سلام کنند و هنگام خداحافظی جملات فارسی دیگری به کار ببرند.
🔸 نزد او کتاب تجوید را خواندیم که به فارسی است و تالیف سید محمد زعفرانی. این سید محمد، عرب و ساکن مشهد بود، که استاد مقری ما " ملاعباس" هم شاگرد او بوده است.
📔 خون دلی که لعل شد، ص ۱۴؛۱۵
#زندگینامه_رهبر_انقلاب
#امین_انقلاب
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar