⏪ کرونایی چه بلایی بر سر رستوران ها آورد؟
🔹 مشاهدات میدانی از سطح شهر تهران حاکی از آن است که رستورانهای جنوب شهر چلوکباب برگ را از منوی خود حذف کردهاند و حتی برخی جاها خورشت را با گوشت مرغ سرو میکنند.
🔹در عوض غذاهای جدید مانند زرشکپلو با اسکلت مرغ یا چلو با استخوان قلم و برنج و دمبه به منوی خود اضافه کردند.
🔹رئیس سابق اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت گفت: اگر کرونا هم ریشهکن شود نهایتا ۱۰ درصد وضعیت ما بهتر شود. امروز مردم بهدلیل عدم توانایی مالی نمیتوانند چلوکباب بگیرند، قیمتهای امروز بهگونهای است که پارسال اگر به کسی میگفتی برنج میشود ۳۶ هزار تومان یا یک حلب روغن میشود ۵۰۰ هزار تومان باور نمیکرد. /دنیای اقتصاد
🆑 🇮🇷
@news_news