💠عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹مصرف غذاهای پرچرب را در تابستان به حداقل برسانید
🔹لبنیات و گوشت های کم چرب مصرف کنید
🔹مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک پنهان دارند به حداقل برسد./ بهتر است از میوه و سبزی تازه استفاده شود.
🔹مصرف نمک، غذاهای شور و تنقلاتی مانند چیپس شور و آجیل شور را باید در فصل تابستان محدود و بیشتر از آجیل خام استفاده کرد.
🔹غذاهای پختنی و آب پز از جمله غذاهای مناسب فصل گرماست.
🔹مصرف آش، سوپ، خورش سبزیجات حاوی سبزی سرخ نشده، سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن در فصل گرما بسیار مفید و از بهترین غذاها برای رفع عطش و حرارت بدن هستند.
🔹بهتر است برای چاشنی سالاد از سس خانگی به جای سس های کارخانه ای استفاده شود.
http://behdasht.gov.ir/Xu3a
@newsmui