💠عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: 🔹مصرف غذاهای پرچرب را در تابستان به حداقل برسانید 🔹لبنیات و گوشت های کم چرب مصرف کنید 🔹مصرف غذا‌های فرآوری شده که نمک پنهان دارند به حداقل برسد./ بهتر است از میوه و سبزی تازه استفاده شود. 🔹مصرف نمک، غذا‌های شور و تنقلاتی مانند چیپس شور و آجیل شور را باید در فصل تابستان محدود و بیشتر از آجیل خام استفاده کرد. 🔹غذاهای پختنی و آب‌ پز از جمله غذا‌های مناسب فصل گرماست. 🔹مصرف آش، سوپ، خورش سبزیجات حاوی سبزی سرخ نشده، سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن در فصل گرما بسیار مفید و از بهترین غذا‌ها برای رفع عطش و حرارت بدن هستند. 🔹بهتر است برای چاشنی سالاد از سس خانگی به جای سس‌ های کارخانه‌ ای استفاده شود. http://behdasht.gov.ir/Xu3a @newsmui