🍕
محققان: مصرف روزانه پیتزا و همبرگر میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد
🍔 محققان
#استرالیایی با بررسی عادات غذایی ۴٣٨ نفر دریافتند افرادی که مبتلا به آلزایمر هستند، بهطور منظم غذاهای فرآوریشده مانند سوسیس، ژامبون،
#پیتزا و
#همبرگر مصرف میکنند. همچنین این افراد تمایل کمتری به خوردن میوه و سبزیجات دارند.
🌭 عوامل زیادی مانند فعالیتهای ورزشی، الگوی خواب و... روی
#آلزایمر تأثیر میگذارند؛ بهاینترتیب نمیتوان نتایج این پژوهش را کامل درنظر گرفت، چون صرفاً نمیتوان
#رژیمغذایی را مسئول افزایش خطر آلزایمر دانست. همچنین مشخص نیست که چگونه این عادات غذایی میتواند به آلزایمر منتهی شود.
✾࿐༅🍃🇮🇷🍃༅࿐✾
اخبار گوناگون
🌐 @newsnumber1