سلام عزیزان امروز میخام طعم دار آموزش بدهم میدونم که همه کاربلدید ولی خواستم از تجربیاتم براتون بزارم من وسط نون باگت رو همیشه خالی می کنم میزارم تو محیط خونه تا خشک بشه بعد با هاون می کوبمش تا پودر بشه، شما میتونید نان باگت ها رو روی بخاری یا تو فر خشک کنید ولی جلوی آفتاب نزارید چون بو می گیره و با مولینکس یا آسیاب پودر کنید. ادویه هایی که من میزنم ، ، ، ، ، و هست. ادویه سلیقه ای هست مثلا بعضیا هم میریزند که بنظرم ادویه کاری رو حدف کنن و یه دفعه بزنن😂😂😂 هم میتونید اضافه کنید که من یادم رفت بزنم الان یادم افتاد شرمنده😔🥴🤪این ارد سوخاری برای ناگت و جوجه سوخاری و ماهی و.‌‌.. استفاده میشه. راستی همیشه پاپریکاتونو مزه کنید اگر تند بود پس فلفل قرمز داره وشما فلفل قرمز رو حذف کنید چون خیلی تند میشه.دوستان ما انواع ادویه ها وپودرها و را متناسب با ذائقه شما عرضه می کنیم. با تشکر ادویه و محصولات ارگانیک تلفن سفارشات: ۰۹۰۳۲۳۶۹۹۳۳_۳۸۶۹۰۶۵۹ T.me/sabzesib https://chat.whatsapp.com/H1ufubLX7ShGpKQiKyej0u