همه مهمونام میپرسن چطور چایی هات انقدر خوش رنگ و خوش مزه هست
جوابش دو تا ترفند راحته✅
۱_قبل از اینکه چای رو دم کنم به مقدار لازم ،از وای رو بر میدارم و با آب سرد میشورم تا گرد و غبارش شسته بشه.
۲_به جای استفاده از دارچین و هل و گل محمدی یا هر گیاه دیگه ،که رنگ چای رو تیره میکنند،از عرقش،استفاده میکنم که رنگ چای رو شفاف و طعم چای رو بهشتی میکنه
❌نکته بسیار مهم❌
ابتدا آب جوش داخل قوری میریزم،سپس بهش چای شسته شده اضافه میکنم،اگر ابتدا چای بریزید،سپس آب جوش اضافه کنید،رنگ چای تیره میشه
•••••~~~•🔆•🌻•🔆•~~~•••••
⛱🔥
@niaazcom 🔥⛱